17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialPreședintele Traian Băsescu l-a vizitat pentru prima dată pe nepoțelul Radu

Președintele Traian Băsescu l-a vizitat pentru prima dată pe nepoțelul Radu

Preşedintele Traian Băsescu, însoțit de soția sa Maria, a mers, sâmbătă dimineaţă, la spitalul Filantropia pentru a-și vedea pentru prima oară nepotul, pe fiul Ioanei Băsescu.

Traian Băsescu a plecat de la Spitalul Filantropia, după ce a petrecut aproximativ jumătate de oră cu cel de-al doilea nepot, care va purta numele Radu Băsescu Pricop.

„Se simte perfect, a mâncat azi noapte la 12, dimineață la 6, a mai mâncat o dată și acum. L-am lăsat iar la mama mâncând. E sănătos”, a spus Traian Băsescu.

Șeful statului a spus că a făcut fotografii, însă pe acestea nu le va încărca pe pagina sa de Facebook. Cu toate acestea, el le-a arătat jurnaliștilor și a îndreptat telefonul în direcția camerelor de luat vederi: „Uite-l, mănâncă! Servește masa!”, a spus, râzând, șeful statului.

Președintele a adăugat că se va implica în creșterea nepotului său, dar „așa, ca omul care are treabă”. „Maria e cu greutatea, ea a crescut copiii, eu eram pe mare”, a adăugat el.

Șeful statului a răspuns că nu știe cine vor fi nașii de botez al lui Radu Băsescu Pricop și că nu știe nici dacă Ioana Băsescu a cerut urna mobilă pentru a putea să voteze mâine, în turul al doilea al alegerilor. „Nu am întrebat-o, dar Ioana are un simț civic extraordinar, sigur va vota”, a răspuns președintele.

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă