7.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Daniela Crudu şi alte asistente TV, audiate într-un dosar de PROXENETISM....

UPDATE: Daniela Crudu şi alte asistente TV, audiate într-un dosar de PROXENETISM. Află detalii inedite

UPDATE 21.39:  Diana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Ramona Popescu se numără printre cele şase femei reţinute în dosarul de proxenetism în care poliţiştii şi procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, între care şi mai multe asistente TV. 

Alături de ele au mai fost reţinute Mirela Dumitru, Georgiana Constantin şi Diana Nicoraş.

Cele şase tinere sunt cunoscute ca vedete TV, fotomodele sau manechine pentru unele case de modă.

Ele vor fi prezentate vineri la Judecătoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă.

———

UPDATE 20.11:  Şase femei au fost reţinute în dosarul de proxenetism în care poliţiştii şi procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, între care şi mai multe asistente TV, potrivit unor surse din judiciare, citate de Mediafax

Conform anchetatorilor, şase persoane au primit ordonanţă de reţinere, urmând ca vineri sa fie prezentate magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit sursei citate, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit".

Din cele opt suspecte, poliţiştii au găsit, joi, numai şapte, ultima fiind căutată de autorităţi.

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţuneau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

——-

Simona Traşcă şi Daniela Crudu au fost aduse, joi, la Secţia 19 de Poliţie, pentru audieri, într-un dosar de proxenetism, relatează Mediafax

Cele două vedete sunt audiate, în calitate de martori, într-un dosar în care se fac investigaţii de prostituţie şi proxenetism. 

Suspectele în dosarul de proxenetism, în care poliţiştii bucureşteni au audiat joi 33 de persoane, primeau între 1.500 şi 2.000 de euro pentru o partidă de sex.

"În perioada august 2014 – ianuarie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, pe linie de proxenetism", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele câştigate fiind în jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit".

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţuneau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

Poliţiştii au audiat joi, la Secţia 19, 33 persoane, printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu.

Dosarul este instrumentat de cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Sectorul 5 împreună cu un procuror de la Parchetul Sectorului 5. Potrivit România TV, autorităţile nu au oferit alte detalii.

Daniela Crudu a mai fost implicată într-un scandal sexual în 2011. Atunci, Leo de la Strehaia spunea că i-a dat prezentatoarei TV 100.000 de euro, contra unor servicii sexuale.

Cele mai citite

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Rusia susține că le oferă avocați din oficiu celor patru autori ai atacului terorist

Autoritățile Rusiei susțin că le oferă avocați din oficiu, plătiți de stat, celor patru arestați care sunt acuzați că au comis atacul terorist din...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...
Ultima oră
Pe aceeași temă