15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, implicat într-un accident

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, implicat într-un accident

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost implicat, joi, într-o tamponare, pe o stradă din oraş, după ce un autoturism a lovit din lateral maşina condusă de edil, iar aceasta a acroşat un taximetru, informează Mediafax.

Tamponarea a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, în timp ce primarul Gheorghe Falcă, co-președinte al PNL Arad, se afla la volanul unui Volkswagen Tiguan, care a fost lovit din lateral de un autoturism Volkswagen Golf condus de o femeie.

Potrivit unor martori, în urma impactului, maşina condusă de Falcă a lovit un taximetru, însă nicio persoană din cele trei autovehicule nu a fost rănită.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, primarul Gheorghe Falcă nu a putut fi contactat pentru a oferi informaţii despre incident, însă purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad a declarat că "la originea evenimentului a fost manevra unui șofer", în urma căreia a avut loc tamponarea autovehiculului "condus regulamentar de primar și acroșarea unui taximetru, care a fost împins în afara şoselei", respectiv pe un spațiu verde.

"Nici o persoană nu a fost rănită în incident, pentru soluționare fiind aplicată procedura de constatare amiabilă", a declarat purtătorul de cuvânt, Corina Drăghici.

Pentru că nu au existat răniți, iar cei trei șoferi au preferat să meargă direct la companiile la care şi-au asigurat autovehiculele, Poliția nu a înregistrat evenimentul rutier.

Cele trei autovehicule au avut avarii la caroserii, însă Gheorghe Falcă nu și-a putut continua drumul din cauză că una dintre roți s-a dezumflat, fiind preluat de un șofer al primăriei.

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă