14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimarul dintr-o comună din Argeş a lovit INTENȚIONAT cu mașina un poliţist....

Primarul dintr-o comună din Argeş a lovit INTENȚIONAT cu mașina un poliţist. Care este motivul

Un poliţist local din Piteşti a fost lovit, miercuri, intenționat de mașina condusă de primarul din localitatea argeșeană Miceşti, Dumitru Voicu, care a refuzat să se legitimeze, informează Mediafax.

Un poliţist local aflat în timpul serviciului a oprit, miercuri, în jurul orei 10.30, pe o stradă cu sens unic ce duce spre parcarea Primăriei Piteşti, un şofer care intrase pe contrasens, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţie Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu.

Poliţistul i-a cerut şoferului să se legitimeze, însă acesta a refuzat şi a devenit recalcitrant.

În momentul în care poliţistul a încercat să acceseze baza de date pentru a stabili identitatea proprietarului maşinii, şoferul a băgat în marşarier şi l-a acroşat pe agent.

Polițistul local a fost transportat la Spitalul Judeţean Piteşti, unde medicii au stabilit că avea leziuni la un genunchi, agentul acuzând dureri de cap şi dureri în zona coloanei cervicale.

Reprezentantul Poliţiei Locale Piteşti a declarat că acesta este cel mai grav caz în care este implicat un şofer care refuză să se legitimeze poliţiştilor locali.

Surse din Poliţie spun că şoferul care l-a lovit pe poliţist este primarul comunei argeșene Miceşti, Dumitru Voicu.

Pănă la ora transmiterii acestei știri, primarul Dumitru Voicu nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere cu privire la acest incident.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar surse din Poliţie spun că este posibil ca primarul să fie cercetat pentru ultraj.

 

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă