14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPrimarul din Reșița află vineri dacă va fi arestat preventiv

Primarul din Reșița află vineri dacă va fi arestat preventiv

 Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, află vineri dacă va fi arestat preventiv, într-un dosar în care este cercetat pentru luare de mită.

Stepanescu a fost reținut, joi seara, pentru 24 de ore, după ce a fost audiat timp de patru ore la DNA Timișoara. El este suspectat că a primit mită de la reprezentantul unei firme pentru atribuirea și derularea unui contract de lucrări publice.

Edilul Mihai Stepănescu a declarat, la ieșirea din sediul Primăriei Reșița, că nu a luat mită ”sub nicio formă”. ”A trebuit să prezentăm documente. Nu am luat mită sub nicio formă”, a spus primarul.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au făcut, joi, percheziții la Primăria din Reșița și în Timișoara, într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2014 – 2015. Contactată de România Liberă, primăria din Reșița are telefonul deconectat, astfel că mesajele pot fi lăsate doar pe căsuța vocală.

Cinci percheziții au loc în municipiul Timișoara și municipiul Reșița, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice. 

Cele mai citite

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă