20 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialPrimarul din Voluntari, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, este cercetat penal după...

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, este cercetat penal după ce ar fi lovit un bărbat | VIDEO

Primarul din Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, este cercetat penal pentru fapte de violenţă de către poliţiştii din Ilfov, care s-au autosesizat în urma difuzării unor imagini în care edilul este surprins când ar fi agresat un bărbat. 

Utilizatorul de Facebook, Bogdan Dinulescu, a postat pe profilul personal, o înregistrare video fără sonor, susţinând că ar fi fost lovit de soțul primarului general al Capitalei. Dinulescu adaugă faptul că el ar fi protestat împotriva traficului din Capitală și împotriva fostului premier Victor Ponta, tot Dinulescu fiind cel care ar fi sunat la 112.

Până la ora difuzării acestei ştiri, contactat de redactorii România Liberă, primarul Florentin Pandele nu a răspuns pentru a oferi un punct de vedere. 

Bogdan Dinulescu, bărbatul care susţine că ar fi fost lovit de edilul comunei Voluntari, a fost chemat la audieri, la sediul IPJ Ilfov, unde va putea să formuleze o plângere. Anchetatorii au precizat că, în cazul în care Dinulescu va face reclamaţie, va fi chemat pentru declaraţii şi primarul Florentin Pandele, precizează news.ro.

"M-am dus la Arcul de Triumf să o întreb pe doamna Firea când se va circula normal în Capitală. Ea promisese într-o emisiune la televizor se va circula lejer în București. După ce am parcat mașina, m-am dus să vorbesc cu dânsa, să o întreb dacă în decembrie se va circula lejer în Capitală. Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni mă așteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Văsîi, fostul șef de la Poliția Voluntari și nu am reușit să vorbesc cu ea", a declarat Dinulescu la Realitatea Tv, în emisiunea lui Rareș Bogdan.

Dinulescu este cunoscut opiniei publice încă din iulie 2014, când l-a aşteptat pe omul de afaceri Dan Voiculescu în faţa IPJ Ilfov, unde acesta venea când era sub control judiciar, şi i-a aruncat în faţă mai multe bancnote, acuzându-l că a distrus economia ţării. 

 

Ştire în curs de actualizare.

Cele mai citite

Cine sunt cei mai doriți angajatori din România

Un studiu elaborat de Catalyst Solutions prezintă un clasament al celor mai doriți angajatori din România, în anul 2024, arată un articol postat pe...

Supremația germană în ingineria motoarelor – o privire asupra motoarelor Mercedes și BMW

Dacă discutăm despre excelența în automobilismul de lux, numele BMW și Mercedes-Benz își revendică neîncetat locuri de frunte. Renumite pentru combinația lor de inovație,...

CFR dă startul programului „Trenurile Soarelui”

CFR Călători dă startul programului estival „Trenurile Soarelui”, cu zeci de garnituri ce vor lega toate regiunile țării de stațiunile de pe litoralul românesc...
Ultima oră
Pe aceeași temă