6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, susţine că a fost hărţuită de...

Primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, susţine că a fost hărţuită de directorul Circului Globus: Nu reacţionez pozitiv atunci când sunt ameninţată, când primesc mesaje noaptea, atât de la director, cât şi de la susţinători

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că nu îşi va retrage decizia de demitere a directorului Circului Globus, Victor Coman, deşi a fost ameninţată şi hărţuită de acesta şi de susţinători ai acestuia. Edilul Bucureştiului susţine că directorul Coman o persecută şi face presiuni asupra sa pentru a-l repune în funcţie.

“În privinţa faptului că la Circul de stat Bucureşti am demis managerul în urma incendiului în care au murit 11 animale şi puteau să moară şi oameni, nu îmi retrag decizia, în ciuda tuturor presiunilor şi ameninţărilor primite din partea domnului director şi a susţinătorilor săi. Nu reacţionez pozitiv atunci când sunt ameninţată, hărţuită, când primesc mesaje noaptea, atât de la director, cât şi de la susţinători. Nu a fost în stare să asigure condiţii minime decente pentru îngrijitori şi animale. Ce trebuie să se mai întâmple ca acel om să înţeleagă că nu mai poate continua. Nimeni nu s-a născut şi nu a moştenit acele funcţii de la familiile lor. Mă gandesc serios să fac plângere la poliţie pe baza hărţuirii la care am fost supusă”, a declarat, luni, Gabriela Firea.

Primarul a precizat că Victor Coman “nu a făcut nimic” ca să asigure un loc potrivit pentru acele animale.

“Nu a făcut nimic (directorul Circului Globus, n.r.). I-am demonstrat că, în două zile, am găsit deja locaţii pentru o parte din animale şi astăzi mă întâlnesc cu un ONG cu reputaţie, care ne va sprijini gratis pentru a găsi locuri şi pentru celelalte animale pensionare. Acum ameninţă pe toate cărările şi mă persecută pentru a-l pune din nou director. Cred că este un caz patologic. Voi propune ca toţi managerii să dea un test psihologic pentru a ocupa aceste funcţii. Este incredibil să fii un om echilibrat psihic şi să ai astfel de reacţii”, a mai spus Firea.


Citeşte şi: Angajaţii Circului Globus protestează și cer menținerea în funcție a directorului, demis de primărița Firea după incendiul în care au murit 11 animale


Angajaţii Circului Globus protestează, luni, la sediul din Parcul Circului, faţă de intenția primarului Gabriela Firea de a-l demite pe directorul Circului, Victor Coman, informează. Decizia de demitere a fost anunțată de primarul Capitalei după incendiul din 12 ianuarie, în care au murit 11 animale ale Circului, inclusiv doi tigri. Animalele se aflau într-un adăpost al Circului.


Citeşte şi: Incendiu la Circul Globus. 11 animale au murit din cauza fumului, printre care și doi tigri. Animalele salvate ar putea fi mutate la Grădina Zoologică | FOTO + VIDEO


11 animale de Circul Globus, între care și doi tigri, porci vietnamezi, pisici și câini au murit în urma unui incendiu care a izbucnit în dimineața zilei de joi. Animalele care nu putut fi salvate de către pompieri au fost mutate într-o altă anexă.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă