13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Primarul Iașului, Gheorghe Nichita, și-a luat o zi de concediu

UPDATE. Primarul Iașului, Gheorghe Nichita, și-a luat o zi de concediu

UPDATE: Gheorghe Nichita și-a luat o zi de concediu după ce a anunțat că luni revine la muncă. Fosta lui iubită, Adina Samson, șef de serviciu la primăria Iașiului, a ajuns la lucru și a declarat că nu se teme de o întâlnire cu primarul.

CITEŞTE ŞI  Gheorghe Nichita s-a întors la muncă: Va veni momentul în care voi spune tot ce trebuie spus

——-

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, se întoarce, luni, la muncă, după scandalul care a izbucnit săptămâna trecută când a fost reținut de procurorii anticorupție pentru că le-ar fi cerut poliţiştilor să monitorizeze mai multe persoane, informează Digi 24. 

Printre persoanele supravegheate de polițiști se numără și Adina Samson, fosta lui iubită și șef de serviciu în cadrul primăriei, care revine la muncă la luni. 

Citește și: INTERCEPTĂRI. Primarul Nichita scapă de arest. Va fi cercetat sub control judiciar, după ce i-a pus pe polițiștii ieșeni să-i spioneze amanta prin oraș

Edilul din Iaşi se întoarce de astăzi la biroul din cadrul primăriei. Nichita nu are voie să părăsească ţara şi trebuie să meargă periodic la poliţie.

Ieri, în urma unei întâlniri a comitetului județean executiv, adversarii politici i-au cerut demisia pe motiv că, prin acţiunile sale, a influenţat negativ imaginea primăriei și a orașului.

La 30 aprilie, procurorii anticorupţie l-au ridicat pe primarul Iaşului de la vila sa din Copou şi l-au dus direct la sediul DNA din Capitală. Acolo, după audieri care au durat şapte ore, aceştia l-au reţinut pentru suspiciunea de abuz în serviciu. Gheorghe Nichita s-ar fi folosit de angajaţii Poliţiei Locale pentru a o monitoriza şi urmări pe Adina Samson. 

Citește și: Adomniței cere demisia lui Gheorghe Nichita. El susține că primarul ieșean a creat un ”sistem mafiot”

Gheorghe Nichita este primarul Iaşului de 12 ani.

 

 

Cele mai citite

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...
Ultima oră
Pe aceeași temă