6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Primarul Ploieștiului a fost internat sub pază

UPDATE: Primarul Ploieștiului a fost internat sub pază

UPDATE 09.13: Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, căruia i s-a făcut rău în timp ce era transportat către arestul Poliţiei Judeţene Prahova, a rămas internat, sub pază, la secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Bădescu are hipertensiune arterială şi glicemia crescută.

De altfel, acestea au fost simptomele pe care le prezenta şi atunci când a ajuns la Spitalul Municipal Câmpina. Medicii de la Câmpina l-au stabilizat, dar, având în vedere faptul că este un bolnav cronic şi că nu existau specialişti de gardă care să poată asigura asistenţa necesară peste noapte, au decis transferul la spitalul din Ploieşti, au declarat surse din cadrul Spitalului din Câmpina.

——–

Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu (PSD), a ajuns la spital, marţi seară, la scurt timp după ce a fost reținut, inițial el fiind dus la spitalul din Câmpina și ulterior transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploiești, în condiţiile în care este diabetic şi dependent de insulină, informează Mediafax.

Lui Bădescu i s-a făcut rău în timp ce era dus spre arestul Poliţiei Judeţene Prahova, situat în municipiul Câmpina, potrivit unor surse judiciare. 

Citește și: De ce a fost reţinut primarul din Ploiești

Iniţial, el a fost dus la Spitalul Municipal din Câmpina, iar după investigaţii medicii de aici au decis să îl transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Astfel, marți seară, Iulian Bădescu se află la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, iar medicii nu au decis deocamdată internarea sa.

Primarul municipiului Ploieşti, Iulia Bădescu, a fost reţinute pentru 24 de ore de către procurorii anticorupţie, după ce a fost audiat timp de şase ore în cursul zilei de marţi, pentru luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave având ca rezultat obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit (2 acte materiale), conform unui comunicat DNA.  

Citește și: Primarul din Ploieşti, reţinut pentru 24 de ore

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă