13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, operat la Institutul Marius Nasta

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, operat la Institutul Marius Nasta

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost operat, vineri, la Institutul “Marius Nasta” din București, informează Agerpres.

Oprescu s-a internat joi la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” pentru o intervenție chirurgicală, au precizat surse medicale.

Curtea de Apel București a admis definitiv miercuri cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, prin care acesta a solicitat permisiunea de a se interna șapte zile în spital, în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale.

Oprescu primise o decizie favorabilă și de la Tribunalul București, însă DNA a făcut contestație, respinsă miercuri de Curtea de Apel București.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, după care judecătorii au decis pe 29 octombrie ca el să fie plasat în arest la domiciliu.

 

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă