6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimarul Timișoarei: Procurorii DNA ridică înscrisuri, nu persoane

Primarul Timișoarei: Procurorii DNA ridică înscrisuri, nu persoane

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu (PNL), a declarat, marți, că procurorii DNA care fac percheziții la sediul primăriei într-un dosar ce vizează vânzarea de locuințe naționalizate către chiriașii acestora, vor ridica documente, nu persoane, informează Mediafax.

Citește și: Percheziții DNA la Primăria Timișoara, într-un dosar de retrocedări de case

Nicolae Robu a declarat că acțiunea procurorilor anticorupție are loc în cadrul unei anchete mai vechi, aflate în derulare.

”Este în desfășurare o percheziţie la Primăria Timișoara. Misiunea este să ridice înscrisuri și nu persoane. Este vorba de contractele de vânzare cumpărare pe Legea 112 începând din 1996 și până în prezent. Alte lucruri nu mai am de precizat. Se știe că e o anchetă în derulare mai demult și în cadrul anchetei s-a ajuns la această percheziţie. Nu știu despre câte dosare este vorba”, a spus Nicolae Robu.

Procurorii DNA fac, marți, percheziții la Primăria Timișoara, într-un dosar ce vizează vânzarea de locuințe naționalizate către chiriașii acestora, respectiv în baza Legii 112/1995, printre beneficiari numărându-se magistrați, polițiști, dar și mai multe familii de romi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă