5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimele audieri la DNA după alegeri: Trei lideri PDL dau declarații într-o...

Primele audieri la DNA după alegeri: Trei lideri PDL dau declarații într-o dosar de corupție

Preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, deputatul Alin Popoviciu, vicepreşedintele PDL la nivel naţional, şi deputatul Cornel Sămărtinean, preşedinte PDL Timişoara, au fost audiați luni dimineaţă la DNA, într-un dosar de corupție legat de Aeroportul Internațional "Traian Vuia" Timişoara.

Fostul director al aeroportului, deputatul Cornel Sămărtinean, şi fostul director comercial, Marius Mezin, sunt acuzaţi de abuz în serviciu, iar Alin Popoviciu şi Constantin Ostaficiuc de instigare la abuz în serviciu. Licitaţia pentru închirierii spațiilor din Aeroportul Internațional "Traian Vuia" Timişoara a fost trucată, pentru cele trei spaţii participând aceleaşi firme, iar preţul de la care a început licitaţia a fost micşorat considerabil. De asemenea, tot din banii aeroportului, cel mai mare dintre spaţii a fost amenajat tot pe banii instituţiei, deşi aceasta era obligaţia chiriaşului.

Avocaţii acestora susţin că au fost chemaţi la DNA în legătură cu expertiza solicitată pentru stabilirea prejudiciului în acest dosar de corupţie.

Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean au ales să intre prin subsolul clădirii pentru a merge la DNA. Liderii PDL au stat la sediul DNA aproximativ o jumătate de oră, după care au părăsit clădirea.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă