20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialPrimul mesaj al fostului principe Nicolae, după ce a fost exclus de...

Primul mesaj al fostului principe Nicolae, după ce a fost exclus de la succesiune

Fostul principe al României, Nicole Mihai Medforth Mills, a scris, pe Facebook, că le mulțumește românilor care l-au sprijinit și care au avut încredere îl el și în proiectele inițiate de el. 

”Mii de mesaje! “Le mulţumesc tuturor celor care, în anii cât m-am aflat în mijlocul românilor, mi-au acordat încrederea, sprijinul şi speranţa lor, şi care şi-au oferit ajutorul la iniţiativele dedicate propăşirii României.” Nicolae Mihai de Roumanie Medforth Mills”, a scris fostul principe pe Facebook. 

Citește și: Cine este Nicolae, nepotul regelui Mihai I, îndepărtat de la succesiune

Regele Mihai a decis să retragă titlul de “Principe al României” nepotului său Nicolae şi să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Decizia a fost făcută publică, luni după-amiaza, de Casa Regală. 

Retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsă, ci o decizie a Regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public și în privat, a precizat consilierul personal al familiei regale Ion Luca Vlad. 

Citește și: Casa Regală: Retragerea titlului principelul Nicolae NU este o pedeapsă

De asemenea, fostul principe a declarat că decizia este binevenită pentru el, întrucât stilul de viață impus de Familia Regală nu i se potrivea. 

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...
Ultima oră
Pe aceeași temă