15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPrincipesa Irina, pusă trei ani sub supraveghere pentru organizarea de lupte cu...

Principesa Irina, pusă trei ani sub supraveghere pentru organizarea de lupte cu cocoşi

Principesa Irina va sta trei ani sub supravegherea unui judecător federal pentru organizarea de lupte cu cocoşi în Oregon.

"Îmi pare foarte rău că m-am implicat în această afacere", a declarat Irina Walker în faţa judecătorului federal, înainte de a fi pronunţată sentinţa, scrie Mediafax.

"Nu am avut intenţia de a încălca legea", a adăugat aceasta.

Principesa şi soţul său, John Walker, au pledat vinovat, în iulie, în dosarul privind participarea la o reţea de lupte de cocoşi.

Soţii Walkers au acceptat să vândă imobile şi să plătească Guvernului 200.000 dolari.

Judecătorul le-a permis să efectueze călătorii internaţionale în timpul perioadei de probă, deoarece Regele Mihai se confruntă cu probleme de sănătate şi principesa ar dori să-l viziteze mai des.

Soţii Walkers au fost arestaţi în august 2013, după ce autorităţile au anunţat că ei au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi în perioada aprilie 2012 – aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland.
Cocoşii aveau ataşate cuţite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare şi li se vindea mâncare şi băutură, potrivit rechizitoriului.

Procurorii au afirmat că soţii Walkers au impus spectatorilor o taxă de 20 de dolari pentru a vedea luptele de cocoşi, iar numărul total de spectatori pe zi depăşea 100.

Cuplul câştiga bani, de asemenea, din vânzările de alcool. Irina Walker este cea de-a treia fiică a fostului rege al României, Mihai I.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă