19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPrincipesa Margareta: Regele Mihai se simte mai bine

Principesa Margareta: Regele Mihai se simte mai bine

Principesa Margareta a declarat, luni, că a avut o conversație telefonică cu regele Mihai, a cărui stare de sănătate s-a îmbunătățit, informează Agerpres.

„Este mai bine, este acasă, m-a sunat să îmi spună “La mulţi ani!’. Mă simt mai relaxată”, a afirmat principesa Margareta. 

Citește și: Principesa Sofia, în vizită la regele Mihai și regina Ana

În ceea ce privește procedura de recuperare a regelui Mihai, principesa Margareta a explicat că nu poate da detalii, întrucât nu este medic. Ea a mai spus că va merge în Elveţia, la reşedinţa privată a regelui, în perioada următoare.

Principesa Margareta a participat alături de principele Duda la evenimentul dedicat aniversării a 150 de ani a Academiei Române. 

Citește și: Regele Mihai a fost externat

Potrivit Casei Regale, regele Mihai a fost internat într-o clinică din Lausanne într-o stare accentuată de slăbiciune fizică. Diagnosticele puse de echipa medicală au fost carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică, regele fiind supus unei intervenţii chirurgicale. A fost externat la jumătatea lunii martie. 

Cele mai citite

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...
Ultima oră
Pe aceeași temă