9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Întâlnire între principesa Margareta și premierul Cioloș, la Peleș

UPDATE. Întâlnire între principesa Margareta și premierul Cioloș, la Peleș

UpdatePremierul Dacian Cioloş şi vicepremierul Vasile Dîncu au ajuns sâmbătă după-amiază la Castelul Peleş, unde au loc manifestări organizate de Casa regală dedicate aniversării principesei Margareta şi împlinirii a 135 de ani de la Proclamarea Regatului României. 

Cioloş a declarat că acesta este un “eveniment de suflet”. 

“E în primul rând un eveniment de suflet pentru mine. Principesa Margareta este un om care s-a dedicat de mai mulţi ani României şi e ocazia să o sărbătorim astăzi”, a spus Cioloş, întrebat cu privire la importanţa evenimentului. 

—-

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, sărbătorește, sâmbătă, la Castelul Peleș, împlinirea a 67 de ani. Odată cu aniversarea sa, se împlinesc și 135 de ani de la proclamarea Regatului României. 

Principesa se va întâlni, sâmbătă după-amiază, cu premierul Dacian Cioloș, va decora mai multe personalități și va asista la un concert, conform programului stabilit de Casa Regală.
 
Întâlnirea cu premierul și soția sa, Valerie Cioloș, precum și cu vicepremierul Vasile Dâncu și soția sa, va avea loc la ora 16.45. Înainte, Custodele Coroanei va decora mai multe personalități, precum Mircea Cărtărescu, dar și pe Mitropolitul Teofan sau ministrul Educației, Adrian Curaj. 
 
Sărbătorirea de sâmbătă de la Castelul Regal va continua cu un concert susţinut de Camerata Regală, ce începe la 17:00, dedicat celei de-a 135-a aniversări a Proclamării Regatului României şi zilei de naştere a Principesei Margareta, Custodele Coroanei. Solista concertului va fi mezzosoprana Alexandra Hordoan, iar repertoriul include fragmente din creaţii clasice faimoase de Mozart, Pucini, Bizet şi Holst.

După concert, de la ora 18:00, Principesa Margareta şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Maria, se vor întâlni cu invitaţii în cadrul unei recepţii, în Salonul Italian şi în Salonul Maur.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă