12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialProcesul lui Kovesi cu Antena 3, judecat de Tribunalul București

Procesul lui Kovesi cu Antena 3, judecat de Tribunalul București

Procesul în care Codruța Kovesi a chemat în instanță Antena 3 și alte persoane pentru afirmații privind viața sa personală va fi judecat de Tribunalul București, după ce Judecătoria Sectorului 1 a declinat compența de judecare.

Potrivit Hotnews, Judecătoria Sectorului 1 a admis luni excepția necompetenței materiale a instanței și a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului București, decizia fiind definitivă.

Excepția privind necompetența materială a instanței a fost ridicată, luni, de avocatul lui Mihai Gâdea.

În iunie 2014, Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Koveși, a dat în judecată postul Antena 3, pe Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, pe Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3, pe analistul politic Radu Tudor, și pe jurnaliștii Răzvan Savaliuc și Bianca Nae.

Kovesi, susține, în acțiunea depusă în instanță împotriva Antenei 3, că, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” din data de 19 iunie, s-a acreditat ideea ca ea a mușamalizat timp de câteva zile dosarul în care se efectuau cercetări față de fratele președintelui țării, iar exprimarea folosită pentru prezentarea acestor neadevăruri a fost iresponsabilă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă