15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialProcuror din cadrul Parchetului, judecat pentru conducere sub influenţa alcoolului

Procuror din cadrul Parchetului, judecat pentru conducere sub influenţa alcoolului

Procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Timoftei Daniel Apostoliceanu, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), pentru pentru conducere sub influenţa alcoolului, informează Mediafax.

Astfel, procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti va fi judecat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, potrivit PICCJ.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 4 spre 5 decembrie 2012, Timoftei Daniel Apostoliceanu, după ce a consumat băuturi alcoolice, a condus autoturismul personal prin municipiul Bucureşti, el având o îmbibaţie alcoolică în sânge de 1,90 grame ‰.

“În jurul orei 02.45, inculpatul a fost oprit în trafic de către organele de poliţie rutieră, pe strada Splaiul Independenţei din municipiul Bucureşti, sectorul 5, direcţia de deplasare a autoturismului condus de inculpat fiind dinspre Bulevardul Mihail Kogălniceanu către Bulevardul Eroilor”, precizează PICCJ.

Testat cu aparatul etilotest, s-a constatat că procurorul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dosarul a fost trimis pentru a fi soluţionat de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti.

Cele mai citite

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...

Marmaris, Izmir sau Antalya: tu unde mergi vara aceasta?

Vrei să mergi vara aceasta în Turcia? Poate fi destinația ideală pentru o vacanță de poveste.  Vei putea face sporturi nautice, te vei relaxa la...
Ultima oră
Pe aceeași temă