10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialBărbatul care a bătut-o pe salvamontista din Straja, arestat preventiv

Bărbatul care a bătut-o pe salvamontista din Straja, arestat preventiv

UPDATE: Sorin Constantin Palesică a fost arestat preventiv pentru 30 zile. El are termen 48 de ore pentru a face recurs.

Bărbatul va fi trimis în arestul poliţiei din Târgu Jiu.  

—–

Procurorii din Petroșani au cerut, luni, arestarea preventivă a bărbatului din Straja care a bătut-o pe salvamontistă, relatează Agerpres

Sorin Constantin Palesică, de 33 ani, a fost audiat de procurorul de caz şi a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru trei infracţiuni de lovire şi alte violenţe, a declarat procurorul Alin Sfetcovici, locţiitor al purtătorului de cuvânt de la Parchetul Petroşani. 

Împotriva lui Palesică au fost depus plângeri trei persoane, dintre care două au prezentat anchetatorilor şi certificate medico-legale din care reiese necesitatea unor îngrijiri medicale pentru 4-5 zile. 

Citește și: Salvamontistă, bătută într-un bar din stațiunea Straja

Bărbatul va fi prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Petroşani cu propunere de arestare preventivă. 

Dacă va fi găsit vinovat în acest dosar, agresorul tinerei salvamontiste din Straja riscă să primească o pedeapsă care poate ajunge până la 4 ani de închisoare, în condiţiile în care bărbatul este cunoscut ca recidivist. 

O tânără salvamontistă, de 21 de ani, a fost bătută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bar din staţiunea montană Straja de un bărbat de 33 de ani, în timp ce se afla la o petrecere. Tânăra a fost transportată la spital, în stare de inconştienţă, de un echipaj SMURD, iar duminică a revenit acasă. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale localului.

 

Cele mai citite

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

VIDEO. Predoiu: “Ungaria continuă să susțină aderarea României la Schengen terestru”

În urma unei întâlniri de lucru cu omologul său de la Budapesta, Sandor Pinter, ministrul Afacerilor Interne din România, Cătălin Predoiu, a reiterat angajamentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă