11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialProcurorul Valentin Cârstea de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin va fi cercetat sub...

Procurorul Valentin Cârstea de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin va fi cercetat sub control judiciar pentru luare de mită și trafic de influență

DNA Timișoara a decis cercetarea sub control judiciar în cazul procurorului Valentin Cârstea de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin va fi cercetat sub control judiciar pentru luare de mită și trafic de influență.

Procurorul-șef al DNA Timișoara, Tamas Schiffbeck, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că procurorul de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin Valentin Cârstea va fi cercetat sub control judiciar.

Citește și: Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin, săltat de DNA în urma unor percheziții (SURSE)

"În urma audierilor la DNA Timișoara, procurorul Cârstea va fi cercetat sub control judiciar pentru luare de mită și trafic de influență", a spus Tamas Schiffbeck.

Potrivit sursei citate, audierile au început joi, în jurul orei 20.00, și s-au încheiat târziu în noapte.

Procurorii DNA Timișoara au percheziționat, joi, atât locuința din Reșița a procurorului, cât și biroul acestuia de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin, de unde au ridicat mai multe documente.

Surse judiciare declarau că procurorul a fost ridicat pentru audieri după ce ar fi primit mită produse electronice şi alimente de la un student de la Facultatea de Drept a Universităţii "Iosif Constantin Drăgan" din Lugoj, unde Cârstea predă. Studentul ar fi dat bunurile respective ca să obţină notă de trecere la un examen la care nu se prezentase.

Sursele citate adăugau că procurorul Valentin Cârstea este cercetat şi pentru modul în care ar fi pronunţat o soluţie faborabilă într-un dosar de urmărire penală.

Valentin Cârstea este procuror şi purtător de cuvânt al Parchetului Tribunalului Caraş-Severin şi cadru didactic la Facultatea de Drept a Universităţii "Iosif Constantin Drăgan" din Lugoj, judeţul Timiş.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă