19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialProtest la primăria dintr-o comună vasluiană

Protest la primăria dintr-o comună vasluiană

Un grup de localnici din comuna vasluiană Rafalia a protestat, luni dimineață, la primărie. Astfel, a fost necesară intervenția jandarmilor, din cauză că oamenii nu l-au lăsat pe primarul Constantin Frânariu să intre în clădire, informează Agerpres.

Primarul a declarat că scandalul a fost provocat de nişte oameni puşi să protesteze de fostul viceprimar al comunei, membru PNL, care a fost şi contracandidatul său la alegerile locale. 

„Acolo este vorba despre un conflict politic. Am trimis jandarmii să rezolve situaţia. Dacă există anumite probleme, să le rezolve pe cale legală, nu să blocheze accesul într-o instituţie publică. Nu pot tolera aşa ceva”, a declarat prefectul judeţului Vaslui, Daniel Olteanu. 

Potrivit acestuia, acum se lucrează normal în primărie, dar protestatarii se află în continuare în faţa instituţiei amintite. 

Constantin Fânariu a câştigat, la alegerile din iunie, cel de-al treilea mandat în funcţia de primar al comunei Rafaila. Fost membru PNL, el a trecut la PSD potrivit Ordonanţei 55/2014.

Cele mai citite

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit. Șapte persoane sunt date dispărute

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit în mare în timpul unui exercițiu de antrenament, iar mai mulți membri ai echipajului aflați la bord...

Opoziția din Republica Moldova și-a ținut congresul la Moscova și a înființat alianța “Pobeda”

Mai multe formațiuni de opoziție din Republica Moldova și-au ținut un congres la Moscova și au înființat, cu acest prilej, o alianță numită "Pobeda". Acest...

Iohannis merge la zona demilitarizată dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord

Președintele României, Klaus Iohannis, efectuează o vizită în Coreea de Sud, iar în prima zi a vizitei va ajunge și la zona demilitarizată aflată...
Ultima oră
Pe aceeași temă