10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialProxenet din Botoșani prins de poliție după ce i-a spart mașina unei...

Proxenet din Botoșani prins de poliție după ce i-a spart mașina unei femei

Un tânăr de 21 de ani din orașul botoșănean Flămânzi a ajuns să fie spaima loclanicilor după ce a fost implicat în mai multe scandaluri. Potrivit poliției, acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, distrugere, ameninţare, instigare la mărturie mincinoasă şi conducerea unui vehicul fără permis.

Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii mai 2014, acesta ar fi înlesnit practicarea prostituţiei unei femei din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani

De asemenea, în sarcina tânărului, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 25 spre 26 august a.c., ar fi condus pe drumurile publice din oraşul Flămânzi, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, deşi nu este deţinător de permis de conducere. Acesta ar fi refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, abandonând apoi autoturismul pe un teren agricol.

Totodată, la data de 26 august, bărbatul ar fi determinat două persoane să declare aspecte neconforme cu realitatea, cu prilejul audierii acestora într-o cauză penală.

O femeie din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani, a sesizat poliţiştilor faptul că, la data de 31 august a.c., cel în cauză ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă şi ar fi distrus mai multe elemente ale caroseriei autoturismului său.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pentru 24 de ore şi l-au introdus în Arestul I.P.J. Botoşani, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă