23.6 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialPSD renunţă la moţiunea simplă, ca să nu mai cheltuie bani pe...

PSD renunţă la moţiunea simplă, ca să nu mai cheltuie bani pe hârtie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi că PSD nu va mai depune nicio moţiune simplă împotriva miniştrilor din guvernul Cioloş pentru că nu mai vrea ”să cheltuie bani pe hârtie”, dar în schimb va cere public remanierea anumitor membri ai Cabinetului.

”Îi sugerez să faca remaniere. E decizia dumnealui. Are atâta front de lucru încât îi va fi greu să se oprească. Are o grămadă de ministere”, a afirmat, ironic, Dragnea. ”Nu mai vrem să pierdem timpul cu nicio moţiune simplă”, a susţinut el, potrivit Mediafax.

”Moţiunea simplă o depui împotriva unui ministru care totuşi prestează ceva, după părerea noastră cea mai mare parte dintre actualii miniştri nu se ridică nici la nivelul de a putea primi o moţiune simplă, nu mai vrem să cheltuim bani pe hârtie sau pe alte lucruri, pur şi simplu o să cerem public să fie schimbaţi anumiţi ministri. Nici nu vom semna ca partid”, a subliniat liderul PSD.

Deputaţii vor dezbate, luni, la ora 17:00, moţiunea simplă “Drepturile omului nu sunt un lux!”, îndreptată împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună, demersul iniţiat de ALDE fiind susţinut şi de social-democraţii Victor Ponta, Sebastian Ghiță şi parlamentari UDMR. Liviu Dragnea anunţase public că PSD nu susţine moţiunea simplă a ALDE în ceea ce o priveşte pe Raluca Prună.

Cele mai citite

Glume despre Ciolacu, după vizita la Erdogan. “Marcele, eu ți-aș fi dat sabia lui Ștefan cel Mare, dar am auzit că nu ești moldovean”

Posibila restituire a sabiei lui Ștefan cel Mare către România, anunțată de premierul Ciolacu, a generat glume pe internet. Vizita premierului Marcel Ciolacu la Ankara,...

Anumite categorii vor beneficia de creşteri salariale de 10 %, în 2 tranşe. Ciolacu spune că atât își permite

Executivul vrea să majoreze cu 10% salariile unor bugetari, inclusiv din primăriile cu până la 20.000 de locuitori. Majorările ar urma să se aplice chiar în lunile cu...

AFM a aprobat finanţări de aproape 97 de milioane de lei în Programul ”Casa Verde Fotovoltaice” pentru persoane fizice

Cereri eligibile în valoare de 96,68 milioane de lei au fost depuse de persoanele fizice în cadrul programului "Casa Verde Fotovoltaice", în timp ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă