10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialProcesul lui Radu Mazăre, AMÂNAT. Care este motivul

Procesul lui Radu Mazăre, AMÂNAT. Care este motivul

UPDATE: Curtea de Apel București (CAB) a amânat marți judecarea dosarului în care fostul edil Radu Mazăre și președintele suspendat al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, sunt acuzați de retrocedarea ilegală a unor terenuri, relatează Mediafax

Procesul a fost amânat deoarece expertul desemnat să efectueze o expertiză imobiliară în acest dosar a intrat “în concediu medical prelungit”.

În consecință, instanța a dispus alegerea unui nou expert, în persoana Gabrielei Andrițoiu.

Noul termen al procesului va fi anunțat în zilele următoare.

*******

Curtea de Apel București (CAB) va judeca, marți, un nou termen în dosarul în care fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, și fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, sunt acuzați de retrocedarea ilegala a unor terenuri, relatează Agerpres. 

La termenul de marți, CAB ar trebui să se pronunțe asupra unor cereri ale DNA cu privire la obiectivele din expertiză tehnică evaluatoare imobiliară. 

Citește și: Radu Mazăre rămâne în arest preventiv

Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. De atunci, fostul edil se află în arest preventiv. 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă