12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialRaportul Corpului de control al premierului în cazul Colectiv, actualizat după discuţia...

Raportul Corpului de control al premierului în cazul Colectiv, actualizat după discuţia cu Raed Arafat

Raportul Corpului de control al premierului în cazul Colectiv va fi actualizat după discuţia de peste două ore cu echipa Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) din Ministerul Afacerilor Interne, condusă de Raed Arafat, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Prezenţi luni la Guvern la discuţii cu reprezentanţii Corpului de control al premierului, secretarul de stat Raed Arafat şi echipa DSU au dat explicaţii pentru neregulile semnalate de Corpul de control în cazul intervenţiei de la Colectiv.

Citeşte şi: Raportul Colectiv: Premierul Cioloș l-a convocat pe Raed Arafat la Guvern

Una dintre concluziile întâlnirii a fost aceea că vor fi aduse actualizări raportului Corpului de Control al Guvernului. DSU consideră că afirmaţii din raport precum cele potrivit cărora intervenţia a fost ”sub medie”, că sistemul de urgenţă trebuie reformat radical sau că se fac ”improvizaţii” în intervenţii sunt neargumentate şi inacceptabile pentru un document de o asemenea importanţă, ridicând un semn de întrebare asupra profesionalismului autorilor raportului.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă