23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialRăsturnare de situație în dosarul Alinei Bica: Ovidiu Tender a făcut denunț...

Răsturnare de situație în dosarul Alinei Bica: Ovidiu Tender a făcut denunț împotriva fostei șefe DIICOT

Omul de afaceri Ovidiu Tender, pe care Alina Bica l-ar ajutat să  i se tergierseze  judecarea în dosarul penal "Jaful de la Rafo-Carom" și să scape de condamnarea cu executare, a făcut un denunț împotriva fostei șefe DIICOT, spun surse judiciare.

În denunț, omul de afaceri spune că i-a dat mită Alinei Bica sub formă de acțiuni, prin intermediul unui apropriat al soțului ei. În urma acestui denunț, este posibil să fie inculpat și reținut   chiar și soțul fostei șefe DIICOT, dacă există probe materiale directe.

Tender a făcut denunțul după ce Bica practic nu l-a mai putut ajuta pentru că era arestată. De altfel, la foarte scurt timp de la arestarea Alinei Bica, Tender a fost condamnat în dosarul "Rafo-Carom", de prima instanță de judecată,  la 11 ani și patru luni închisoare.

Alina Bica este cercetată într-un nou dosar, disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP, fiind acuzată, printre altele, că l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender să obţină o soluţie favorabilă în dosarul Rafo-Carom. DNA a cerut arestarea ei preventivă în acest nou dosar, alături de Dorin și Alin Cocoș, de Adriean Videanu și de Florian Ionuț Mihăilescu, polițist, fostul consilier al Alinei Bica.

 

Cele mai citite

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă