13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialRegele Mihai, întristat de atentatele de la Bruxelles

Regele Mihai, întristat de atentatele de la Bruxelles

Principesa Margareta a declarat, joi, că a vorbit în cursul zilei cu Regele Mihai, arâtând că tatăl său este în regulă, dar că este foarte trist după atentatele de la Bruxelles.

“Familia Regală este alături de poporul din Belgia şi ne gândim cu mare compasiune la victime. Trebuie să apărăm valorile noastre comune de libertate, de a gândi şi de a trăi. Am trimis şi regelui Belgiei o scrisoare”, a declarat Principesa Margareta, după ce a semnat în cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Belgiei la Bucureşti.

Ea a mai spus că şi Regele este alături de poporul belgian. “Regele este OK. Şi el se gândeşte. Am vorbit cu el astăzi. Însă e foarte trist pentru ce se întâmplă”, a mai spus Principesa Margareta, potrivit Mediafax.

Cele mai citite

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă