16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialRestricții de circulație în județul Giurgiu, pe fondul ninsorilor

Restricții de circulație în județul Giurgiu, pe fondul ninsorilor

Circulația mașinilor este restricționată, pe un drum național și trei drumuri locale din judeţul Giurgiu, din cauza ninsorilor abundente, iar trei localităţi din acest judeţ nu sunt alimentate cu energie electrică, relatează Mediafax.

Astfel, potrivit datelor furnizate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, pe drumul naţional 5B a fost interzisă circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone, iar un drum judeţean şi două drumuri comunale sunt complet blocate.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu se circulă pe DJ 412, între localităţile Prundu şi Gostinari şi pe drumurile comunale 89 Greaca – Puţu Greci şi 145 între localităţile Greaca şi Zboiu.

Pe toate cele trei tronsoane se acţionează pentru deszăpezire, nefiind semnalate cazuri de autovehicule blocate în trafic.

De asemenea, trei localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică din cauza avariilor produse pe reţeaua de alimentare. Nu au electricitate consumatorii din Buturugeni, Comana şi Prundu, întrucât liniile care asigură alimentarea celor trei localităţi au fost avariate total sau parţial.

Un număr de 12 echipe de intervenţie se află pe teren pentru remedierea avariilor, autorităţile estimând ca alimentarea cu electricitate a celor trei localităţi să fie reluată în cursul după-amiezii.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Giurgiu s-au înregistrat precipitații mixte care au atins cantitatea de 18.5l/mp la Grădinari. Vântul bate cu patru metri pe secundă, iar stratul de zăpadă măsoară între trei centimetri la Mihăilești și 18 centimetri la Grădinari.

În acest judeţ, 17 bolnavi care au nevoie de dializă sunt cazaţi încă de sâmbătă în municipiul Giurgiu, 15 dintre pacienţi fiind internaţi la Spitalul de Urgenţă Judeţean Giurgiu şi alţi doi la rude.

Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă