22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialRestricţii de circulaţie în zona Eroilor, timp de cel puţin o lună,...

Restricţii de circulaţie în zona Eroilor, timp de cel puţin o lună, după surparea terenului

Traficul în zona Eroilor va fi închis timp de cel puţin o lună, după surparea terenului din cauza lucrărilor la metrou. 

Constructorul a anunţat autoritățile că a pus în siguranţă perimetrul, iar zona este monitorizată atent în următoarele 30 de zile. 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei a spus că în mod "evident" constructorul va plăti daunele ce provin din acest incident. "Constructorul a cerut un răgaz de 24 de ore pentru un plan", a explicat Alexandru Ichim.

De restricţiile de circulaţie vor fi afectaţi în special cetăţenii care locuiesc în cartierele Drumul Taberei şi Militari.

"În stradă vor fi agenţi ai Poliţiei Rutiere, asistaţi de agenţi ai Poliţiei Locale, chiar şi de agenţi ai secţiilor Poliţiei Naţionale, pentru a fluidiza traficul din mijlocul cartierului Drumul Taberei către rutele ocolitoare", a declarat Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei.

La sediul Primăriei Capitalei a avut loc azi o şedinţă la care au participat reprezentanţi ai Metrorex, ai Poliţiei Rutiere, ISU şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi prefectul Capitalei, Paul Petrovan, la care au fost discutate măsurile de intervenţie pentru punerea în siguranţă a zonei, precum şi eventuale măsuri de extindere a restricţiei de circulaţie.

Traficul rutier pe bulevardul Eroilor şi pe bulevardul Eroilor Sanitari a fost închis încă de ieri,  în urma unei surpări de teren cauzate de lucrările la extinderea magistralei de metrou, existând riscul de prăbuşire a şoselei, incidentul fiind semnalat de firma care face lucrări de modernizare şi extindere la metrou.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...
Ultima oră
Pe aceeași temă