12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialRestricții de viteză pe calea ferată spre Brașov, Craiova, Galați și Timișoara;

Restricții de viteză pe calea ferată spre Brașov, Craiova, Galați și Timișoara;

Trenurile circulă sâmbătă cu restricții de viteză pe secțiile de cale ferată Brașov, Craiova, Galați și Timișoara din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, înregistrând întârzieri de 15 – 20 de minute, anunță CFR Infrastructură.

Totodată, compania subliniază că nu sunt trenuri blocate, iar traficul feroviar se desfășoară în condiții de siguranță.

Secțiile pe care se circulă cu restricție de viteză sunt: Gura Motrului — Turceni (SRCF Craiova), Govora — Râureni (SRCF Craiova), Apața — Augustin (SRCF Brașov), Buzău-Ulmeni (SRCF Galați) și Remetea Mare — Timișoara Est (SRCF Timișoara).

"Trenurile care tranzitează aceste zone înregistrează întârzieri, pe intervalele de stații sus-menționate, de 15-20 de minute. Pe intervalul de stații Remetea Mare — Timișoara Est (SRCF Timișoara), din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, a fost introdusă o restricție de viteza de 5 km/h, trenurile circulând pe porțiunea respectivă sub atenta supraveghere a personalului feroviar", afirmă CFR Infrastructură, potrivit Agepres.

De asemenea, pe secțiile Călărași — Turda (SRCF Cluj) și Cojocna — Apahida (SRCF Cluj) se circulă pe un singur fir (firul I).

Totodată, a fost închis traficul feroviar între stațiile Izvorul Mureșului — Izvorul Oltului începând cu ora 6:00, după ce locomotiva trenului R 4504 a deraiat de o osie. Pentru continuarea călătoriei, pasagerii trenului R 4504 au fost transbordați cu mijloace auto, iar trenurile înscrise în grafic pentru prima parte a acestei zile vor circula pe ruta ocolită Brașov-Teiuș-Războieni-Cluj Napoca.

În plus, pe relațiile Constanța-Mangalia și Medgidia-Tulcea, din cauza rafalelor puternice de vânt, CFR Călători a introdus tracțiune Diesel.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă