8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialRomanul criminal din Italia: Nicolae Romulus Mailat

Romanul criminal din Italia: Nicolae Romulus Mailat

O noua crima, al carei autor este un roman, zguduie Italia.

Potrivit presei italiene, Giovanna Reggiani, in varsta de 47 de ani, se afla in coma dupa ce a fost violata marti seara in Roma, in zona Tor di Quinto, de romanul Nicolae Romulus Mailat, in varsta de 24 de ani, originar din zona Sibiului.

Femeia, sotia unui capitan din Marina Militara, a fost transportata la spitalul Sant Andrea, unde, in cursul serii, a intrat in coma ireversebila.

 

 

 

"O adevarata oroare", acestea sunt cuvintele, citate de agentia ANSA, folosite de primarul Romei, Walter Veltroni, pentru a caracteriza fapta tanarului roman.

"Anchetatorii au gasit poseta femeii in apropierea locuintei suspectului, fapt care adauga o proba solida la dosarul in care este inculpat", dezvaluie Corriere della Sera.

"In momentul in care l-au capturat pe roman, politistii au remarcat pe hainele acestuia pete de sange, in timp ce pe piele avea contuzii provocate de victima", precizeaza La Reppublica. Locuitorii taberei improvizate din Tor di Quinto, unde locuia si Mailat, au declarat ca acesta nu era cunoscut ca un om violent, mai noteaza La Reppublica.

Premierul roman Calin Popescu Tariceanu l-a asigurat miercuri seara pe omologul sau italian Romano Prodi, in cursul unei convorbiri telefonice, de intreaga colaborare a autoritatilor romane in domeniile fortelor de ordine, schimbului de informatii si al justitiei, scrie cotidianul Stato Oggi, care citeaza declaratia lui Prodi.

Canalul de stiri RaiNews 24 relateaza despre decretul adoptat miercuri seara de guvernul italian cu privire la expulzarea cetatenilor comunitari, prezentand principalele prevederi ale acestuia, dar subliniaza ca ramane de verificat daca normele UE ar putea limita noile reglementari italiene.

Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă