14.8 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialS-a finalizat EXPERTIZA asupra mașinii în care a murit Dan Condrea, patronul...

S-a finalizat EXPERTIZA asupra mașinii în care a murit Dan Condrea, patronul HEXI PHARMA

Expertiza tehnică a maşinii implicate în accidentul în urma căruia a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost finalizată şi este analizată în prezent de procurorii de la Parchetul General, informează miercuri Agerpres.

De asemenea, în acest caz a fost finalizată şi expertiza criminalistică. 

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident auto produs pe 22 mai pe un drum din judeţul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea. 

Procurorii au deschis o anchetă şi au stabilit că, în ziua producerii accidentului, în intervalul de aproximativ o oră, maşina condusă de Condrea a efectuat 13 deplasări tur-retur pe traseul Buftea-Corbeanca. 

De asemenea, testele ADN au confirmat că persoana decedată în accidentul produs lângă localitatea Buftea este Dan Condrea. 

În luna iunie, procurorul general Augustin Lazăr declara că anchetatorii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă acest lucru trebuie confirmat de probe.

Potrivit informațiilor difuzate în ultima perioadă, Condrea conducea, în momentul accidentului fatal, un automobil Opel Astra, care însă nu era mașina lui obișnuită. Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum în linie dreaptă, fără să existe urme de frânare. Mașina condusă de Condrea a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți copaci aflați pe marginea drumului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Juventus Torino a câștigat Cupa Italiei

Juventus Torino a câștigat a 15-a Cupă a Italiei din istoria sa, după ce a învins-o cu scorul de 1-0 pe Atalanta, în finala...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...
Ultima oră
Pe aceeași temă