14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialS-a răsturnat un TIR încărcat cu BISCUIȚI. Toate mașinile s-au oprit

S-a răsturnat un TIR încărcat cu BISCUIȚI. Toate mașinile s-au oprit

Traficul rutier este blocat pe DN 7, în judeţul Arad, unde s-a răsturnat un TIR încărcat cu biscuiţi, informează Mediafax.

Traficul a fost întrerupt marţi după-amiază, la ieşirea din localitatea Săvârşin, judeţul Arad. Autocamionul încărcat cu biscuiţi s-a răsturnat, blocând ambele sensuri ale drumului, pe care s-au format cozi de autoturisme de aproximativ doi kilometri.

Poliţiştii care fac cercetări la locul accidentului au afirmat că nu au fost implicate alte autoturisme şi nu există persoane rănite.

De asemenea, ei au precizat că traficul pe DN 7 spre şi dinspre frontiera cu Ungaria nu este afectat, circulaţia nefiind aglomerată, marţi, la intrarea şi ieşirea din ţară.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Comisia Europeană a înrăutăţit semnificativ prognoza privind deficitul guvernamental al României în 2024

Comisia Europeană a îmbunătăţit uşor, la 3,3%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, graţie accelerării consumului privat şi veniturilor mai mari, dar...

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. Este în stare gravă. Un agresor a fost reținut

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a fost transportat la un spital. UPDATE: Starea premierului Slovaciei este gravă. El a fost internat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă