17.6 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăSpecialSalman Khan, condamnat la cinci ani de închisoare pentru omucidere

Salman Khan, condamnat la cinci ani de închisoare pentru omucidere

Actorul de la Bollywood, Salman Khan, a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea unui om fără adăpost în 2002, după un proces care a durat 13 ani, potrivit The Guardian.

Judecătorul l-a găsit vinovat pe Khan pentru omucidere, după ce actorul a condus băut și a lovit cu mașina un grup de persoane. Un om a murit și alți câțiva au fost răniți. Actorul a fugit apoi de la locul accidentului și a susținut în fața instanței că șoferul său era cel care conducea mașina.

Citește și: Iulia Vântur a vorbit despre relaţia cu Salman Khan. Vezi ce spune despre căsătorie

Mai mulți martori, inclusiv supraviețuitori ai accidentului, chemați de către procurori să depună mărturie au spus că Salman Khan conducea mașina cu viteză când a intrat într-un grup de oameni fără adăpost ce dormeau pe o stradă din Mumbai. 

”Salman era atât de beat încât a căzut. S-a ridicat, dar a căzut din nou, apoi …a fugit”, a spus unul dintre cei accidentați de actor. 

Șoferul a susținut că el se afla la volan și că accidentul s-a produs din cauza unei explozii la una dintre anvelope. În timp ce martorii declarau că actorul a coborât pe portiera din stânga a mașinii, șoferul a spus că acest lucru s-a întâmplat nu pentru că actorul ar fi fost la volan, ci pentru că portiera din dreapta fusese lovită.

Avocații lui Khan au susținut că actorul nu era băut și că una dintre victime a murit în timpul operațiunii de mutare a mașinii de la locul accidentului.

Cele mai citite

Sloturi EGT „Oldies but Goldies”

EGT (Amusnet Interactive) este una dintre companiile de top care dezvoltă jocuri de casino online. S-a remarcat în special prin sloturile excelente pe care...

Festivalul Bicicletei ajunge la Ferma Vieții din Homorâciu în weekendul 31 mai-2 iunie

Primul festival dedicat bicicletelor din România va fi găzduit de Ferma Vieții din Homorâciu, în perioada 31 mai-2 iunie 2024. Locația aleasă pentru această...

Cod galben de inundații pe râuri din 13 județe

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenţionare Cod galben de inundaţii, ce vizează până vineri dimineaţa, râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă