16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialScandal între suporterii rapidişti la un meci de baschet

Scandal între suporterii rapidişti la un meci de baschet

 

Incidente între suporterii rapidişti au avut loc, azi, în timpul meciului de baschet feminin dintre echipele Rapid şi Sepsi Sf. Gheorghe, contând pentru Liga Naţională, anunţă Mediafax, care citează declaraţia purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

"În timpul partidei a izbucnit un incident între două facţiuni ale galeriei rapidiste. Jandarmii au intervenit la timp, au înăbuşit conflictul şi au scos în afara sălii aproximativ 40 de suporteri pentru a fi legitimaţi şi identificaţi în urma vizionării probelor video", a spus Enache.

La meci asistau aproximativ 300 de suporteri, iar după incidente o mare parte a galeriei rapidiste a părăsit sala, rămânând 70 de persoane.

Fanii au avut pentru foarte scurt timp afişat un banner cu mesajul: "Ţinutul secuiesc nu este România". De asemenea, suporterii rapidişti au avut câteva scandări jignitoare la adresa formaţiei oaspete.

Suporterii în cauză sunt aceiaşi care sunt prezenţi de obicei la meciurile echipei de fotbal Rapid.

Vineri, Federaţia Română de Baschet a anunţat, după studierea rapoartelor observatorului şi arbitrilor meciului feminin dintre Sepsi şi "U" Cluj, în urma căruia antrenorul Dragan Petricevici a reclamat injurii ale fanilor locali pentru că echipa nu a respectat un imn al galeriei, că regulamentele FRB nu au fost încălcate.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă