17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialScandal la Spitalul de Arși: Medicii i-au cerut bani unui investigator sub...

Scandal la Spitalul de Arși: Medicii i-au cerut bani unui investigator sub acoperire

Noi date în dosarul silicoanelor e la Spitalul de Arși. Numele unui interlop apare în acest dosar. Mai mult, medicii au cerut bani unui investigator sub acoperire care le-a spus că vrea să facă o operație la nas. 

Mai mult, în acest dosar apare și numele interlopului Leo de la Strehaia, conform B1tv.

Noi audieri în Dosarul silicoanelor decontate ilegal. Persoane învinuite, dar şi martori, au ajuns miercuri dimineaţă la Poliția Capitelei, pentru a da declarații. 

Toţi sunt suspectaţi că ar fi dat şpagă pentru a se opera la Spitalul de chirugie plastică, sub diagnostice false. 

Numele lui Leo de la Strehaia apare în referatul procurorilor. Acesta era nemulţumit de sumele de bani cerute de medici şi pentru că nu primea chitanţe pentru banii daţi medicilor. Nu mai puţin de 30 de pacienţi şi 10 martori trebuie să ajungă în faţa anchetatorilor. 

Audierile au loc în contextul în care trei dintre doctorii de la Spitalul de Arşi din Capitală au fost arestaţi pentru 30 de zile si alti 6 sunt cercetati sub control judiciar. 

Medicii, printre care si managerul spitalului, sunt acuzaţi că internau pacienţii, le puneau diagnostice false, apoi le făceau operaţii estetice. Ulterior cereau Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate să le deconteze servicii medicale fictive, dar luau bani şi de la pacienţi. 

Plata pentru operaţii era negociată fie cu asistentele, fie direct cu medicii. Tocmai de aceea, unii doctori solicitau bani în avans. Potrivit anchetatorilor, doctorii cereau între 450 şi 3.400 de euro pentru o operaţie. În contul unuia dintre suspecţii arestati au fost gasiti 700 de mii de euro. Este vorba despre acelaşi medic în casa căruia anchetatorii au găsit 160.000 de euro.

Știre în curs de actualizare.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Ciucu o are mai mică decât Nicușor Dan, dar Cloptilde Armand îi bate pe toți. (vorbim de iarbă)

Rezultatul campionului Nicușor Dan / Foto: Laurențiu Mușoiu Metrul tâmplarului rămâne cea mai credibilă sursă, în continuare. Acest instrument a pus capac unei mari dileme...
Ultima oră
Pe aceeași temă