10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialScrisoarea de rămas-bun a lui Voiculescu: Își cere scuze în ziua sentinței

Scrisoarea de rămas-bun a lui Voiculescu: Își cere scuze în ziua sentinței

Dan Voiculescu și-a cerut scuze în ziua sentinței față de persoanele atrase fără vina lor în procesul ICA și spune că regretă târârea unor oameni nevinovați în acest proces.

”Ceea ce regret cel mai mult în dosarul ICA este faptul că, oameni nevinovați, care toată viața lor au fost cinstiți, sunt acum târâți fără vină într-un proces politic nedrept. […] Cer scuze de la toți cei atrași, fără vina lor, în acest proces”, a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Voiculescu îi menționează printre cei nevinovați pe prof. Sin Gheorghe, prof. Mencinicopschi, și cenzorii Alexandru Petre, și Vica Ene, persoane depre care spuen că au avut de suferit din cauyă că Traian Basescu ”dorește să se răzbune pe principalul său adversar politic”.

Pe de altă parte, Dan Voiculescu se declară bucuros că în ciuda celor întâmplate, persoanele respective nu au resentimente față de el.

Nu în ultimul rând, Voiculescu a ținut să precizeze că nu a cenzurat libertatea de exprimare a jurnaliștilor din trustul Intact sau din alte instituții și le-a mulțumit vedetelor de la Antena 3 pentru susținere.

Cele mai citite

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă