7.6 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăSpecialSediul unei primarii din Mures ar putea fi scos la licitatie din...

Sediul unei primarii din Mures ar putea fi scos la licitatie din cauza datoriilor

Primarul comunei Cozma, Petre Ormenisan, a declarat, marti, ca sediul primariei este pus sub executare judecatoreasca din cauza unor datorii din 2008 catre o firma, care a pietruit un drum cu ocazia vizitei lui Bogdan Olteanu, pe atunci presedinte al Camerei Deputatilor, informeaza Newsin.

"Avem datorii catre firma asta din Reghin din 2008, cand s-a pus piatra pe drum. Au fost 27.000 de lei, cu penalitati a ajuns la 57.000 de lei, din care am achitat ceva si au mai ramas 35.000 de lei. Problema cea mai mare sunt insa salariile, angajatii din primarie nu au mai primit salariile din luna iulie", a declarat primarul.

Membru PNL acesta spune ca desi nu are bani, nu ar trece la alt partid aflat la putere. " Pai, cum sa ma duc, astia nu au bani nici pentru ei, cum sa dea la ultimul primar care ar trece la ei. Nici eu nu am luat salariul, dar altii au o situatie mult mai grea: rate, trebuie sa-si procure lemne de foc, au copii la scoala", a precizat Petre Ormenisan.

Acesta a spus ca a facut demersuri pe langa prefectul de Mures ca acesta sa intervina la Guvern pentru a ajuta localitatea, considerata comuna cea mai saraca din judetul Mures. Deputatul Ciprian Dobre, pe atunci prefect, si-a lansat campania pentru presedintia Consiliului Judetean in aceasta comuna fiind insotit de Bogdan Olteanu. Ambii politicieni au facut numeroase promisiuni satenilor. "Ne-au ajutat cat au putut, acum daca s-a schimbat puterea nu mai pot", i-a scuzat primarul.

Primaria Cozma are 10 angajati si ar mai avea nevoie de 120.000 de lei doar pentru salarii pana la sfarsitul acestui an. "Daca nu vom avea acesti bani, ar trebui sa stim, sa mergem sa ne cautam de lucru in alta parte. Pe gratis nu putem sta", a afirmat edilul comunei. Petre Ormenisan a mai spus ca a facut lucrarile urgente la dispensar, unde acoperisul era in pericol de prabusire, si la scoala din sat.

Cele mai citite

Design și funcționalitate: descoperă mesele de cafea perfecte pentru casa ta

Pentru că au un rol esențial în amenajarea spațiilor de relaxare, fiind apreciate nu numai pentru funcționalitatea pe care o oferă, ci și pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă