9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialȘefii din CNADNR - Craiova au fost trimiși în judecată pentru abuz...

Șefii din CNADNR – Craiova au fost trimiși în judecată pentru abuz în serviciu

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată a unor șefi și angajați ai CNADNR din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, informează Agerpres.

Persoanele trimise în judecată sunt acuzate de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Au fost deferiți justiției Adrian Lumezeanu, director regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, Doina Ilie, director economic, Delia Mihaela Nedelcu, șef Serviciu organizare și derulare achiziții, Emil Ion Pană, consilier juridic, și Florina Iovan, persoană desemnată să efectueze controlul financiar preventiv.

De asemenea, omul de afaceri Nelu Iordache a fost trimis în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă