20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialSenatoare UNPR, despre legalitatea votului în cazul lui Șova: ”Mai lăsaţi-mă cu...

Senatoare UNPR, despre legalitatea votului în cazul lui Șova: ”Mai lăsaţi-mă cu Constituţia! ”

Senatoarea UNPR Florina Jipa a răspuns, miercuri, jurnaliștilor, referitor la votul de respingere a DNA în cazul senatorului PSD Dan Șova, că decizia se ia cu ”jumătate plus unu”, şi a cerut indignată ca aceștia să nu mai amintească de Constituție infomează Mediafax.

 ”Mai lăsaţi-mă cu Constituţia. Păi dacă voi ştiţi mai bine decât mine ce am vrut eu să demonstrez astăzi, nu mă mai întrebaţi. Nu fiţi ca nişte..”., a transmis, indignată senatoarea UNPR, la referirea unui jurnalist, că prevederile Constituţiei diferă de decizia Senatului în cazul Şova.

Jurnaliștii au întrebat-o pe senatoarea UNPR dacă votul în cazul Şova se va vedea în viitoarele rapoarte MCV.

”Oameni buni, nu înţelegeţi că în străinătate nu se procedează aşa? Că noi suntem înt-o anormalitate în ţara asta? Nu înţelegeţi acest lucru? Acum au apărut astea, peste noapte. Până acum nu au fost? De ce nu se iau măsuri cu toată lumea? Că am aşteptat zece ani să se termine acea imunitate”, a răspuns ea.

Jipa a ţinut să comenteze şi cererea de arestare preventivă a lui Dan Şova: ”Pentru o faptă săvârşită acum câţiva ani, ce rost mai are arestarea? Niciunul. Ce rost mai are?”.

Întrebată cum explică votul PSD în cazul Vâlcov, Jipa a replicat: ”Dânsul a vrut. Domnul Vâlcov a spus că el cere să… Domnul Şova se apără”.

Ea i-a acuzat pe jurnaliştii prezenţă că nu ştiu să fie ”ziariţti adevăraţi” şi că îi pare rău că a dat declaraţia.

Cele mai citite

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...
Ultima oră
Pe aceeași temă