20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialSenator cercetat după ce un poliţist l-a reclamat pentru AGRESIUNE

Senator cercetat după ce un poliţist l-a reclamat pentru AGRESIUNE

Senatorul UNPR, Constantin Popa este cercetat după ce un polițist de la Brigada Rutieră l-a reclamat că l-a agresat chiar în sediul Poliției buzău din cauză că i-a suspendat fiicei sale permisul de conducere.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, scandalul a fost aplanat la sosirea comandantului Poliţiei municipiului Buzău, comisar şef Marius Ivan, care ar fi discutat cu senatorul buzoian în biroul său, după care cei doi ar fi plecat împreună.

A doua zi după scandal, poliţistul a depus o plângere la Parchetul Judecătoriei Buzău, precum şi un certificat constatator din care reieşea că, în urma conflictului, i-a fost afectat un umăr.

Senatorul UNPR, Constantin Popa, a declarat că, în noaptea de miercuri spre joi, s-a aflat în sediul Poliţiei municipiului Buzău, însă doar pentru a discuta cu poliţistul respectiv, care l-ar fi urmărit în trafic.

”Mă urmărea băiatul ăsta, nu e prima dată când o face. M-am dus la el si i-am zis, domnule, nu mă mai urmări, nu mă mai hărţui, ce ai cu mine, am să te reclam. El se laudă că e şmecherul VIP-urilor, că a amendat maşina Procuraturii, că luat permisul la X şi la Y. Oricum, nu am lovit pe nimeni şi doar am discutat cu domnu’ subofiţer. Înţeleg că dumnealui ar fi spus în plângere că am zis eu că îl dezbrac şi că l-aş fi ameninţat. Dacă eu aş fi făcut asta în sediul Poliţiei de faţă cu atâţia oameni, credeţi că mai plecam liniştit? Nu mă legau direct? Când eşti persoană publică devii suspicios când vezi că te urmăreşte unul pas cu pas ca să se remarce”, a declarat senatorul Constantin Popa, citat de Mediafax.

Popa a adăugat că, după finalizarea cercetărilor, ia în calcul depunerea unei plângeri pentru denunţ calomnios.

Cele mai citite

Cluj: Spălare de bani și trafic de droguri. Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane

Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane în urma unei investigații referitoare la constituirea unui grup infracțional specializat în trafic de droguri și spălare de...

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...
Ultima oră
Pe aceeași temă