18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSeverin: O femeie a fost ucisă de câinele său, în timp ce...

Severin: O femeie a fost ucisă de câinele său, în timp ce îi dădea mâncare

O femeie de 53 de ani, din Drobeta Trunu Severin, a fost ucisă, luni dimineaţă, de câinele său, din rasa Pitbull, în timp ce îi dădea de mâncare în curtea casei. Animalul, care i-a sfâşiat hainele, i-a sfârtecat trupul şi i-a mâncat capul femeii, a fost ridicat de Serviciul de Ecarisaj, informează Mediafax.

Potrivit medicilor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi ajunşi la faţa locului, câinele i-a sfâşiat mai întâi hainele, apoi a strangulat-o cu lanţul cu care era legat, după care i-a sfârtecat trupul şi i-a mâncat capul.

Femeia a fost găsită de către soţul său cu handicap locomotor, care a ieşit în curte în momentul în care şi-a dat seama că soţia sa întârzie prea mult timp în curte.

Bărbatul a anunţat vecinii care au sunat la 112, iar o echipă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi a deschis o anchetă în acest caz întrucât femeia era moartă la sosirea echipajului de Ambulanţă.

Medicii au declarat decesul, la faţa locului a fost chemată o echipă din cadrul centrului de ecarisaj din Drobeta Turnu Severin, care a tranchilizat animalul înainte ca trupul victimei să fie ridicat de medicii legişti din gospodărie.

Vecinii susţin că animalul aparţine fiului victimei şi era în gospodărie de aproximativ trei ani.

Oamenii susţin că până acum câinele nu a fost agresiv.

Cele mai citite

Meci spectaculos între Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

Jaqueline Cristian, jucătoarea română de tenis, a obținut o victorie impresionantă în turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurându-și un loc în runda a...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă