6.8 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialSinucidere pe Calea Victoriei. Femeia care a stat 35 de ore pe...

Sinucidere pe Calea Victoriei. Femeia care a stat 35 de ore pe bloc s-a aruncat în gol

Femeia de 60 de ani care a petrecut mai bine de 35 de ore pe acoperişul unui bloc de pe Calea Victoriei s-a sinucis, informează Mediafax.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu femeia care s-a sinucis după ce a stat 35 de ore pe bloc

Femeia suferea de depresie, după ce singurul ei copil a murit de cancer. Ea lucra ca femeie de serviciu şi nu mai primise salariul timp de câteva luni.

Negociatorii Poliției Capitalei au încercat neîntrerupt, timp de peste 30 de ore, să o convingă să coboare, inclusiv aducându-i banii pe care spunea că îi datorează la întreținere, potrivit surselor citate. Polițiștii l-au adus pe bloc și pe soțul femeii pentru a o convinge.

Femeia s-a aruncat, însă, vineri, după ora 18.00. Înainte de a se urca pe clădire, femeia ar fi anunţat-o pe casiera blocului că doreşte să moară pentru a-şi revedea fiica. Femeia avea antecedente medicale şi a fost internată pentru depresie.

Femeia s-a urcat pe un bloc de opt etaje, de pe strada George Enescu din Capitală, joi dimineaţă. La faţa locului s-au aflat mai multe echipaje de poliţie şi negociatori ai Poliţiei Capitalei care au încercat să o convingă să renunţe la gestul sinucigaş şi să coboare.

Conform procedurii în astfel de situații, în cauză a fost deschis un dosar de moarte suspectă.

 

Cele mai citite

Un avion TAROM a fost lovit de trăsnet. Niciun om nu a fost rănit

Un avion al Companiei TAROM cu pasageri la bord, care urma să realizeze un zbor București - Chișinău, a fost lovit de trăsnet. Accidentul s-a...

Un avion TAROM a fost lovit de trăsnet. Niciun om nu a fost rănit

Un avion al Companiei TAROM cu pasageri la bord, care urma să realizeze un zbor București - Chișinău, a fost lovit de trăsnet. Accidentul s-a...

Viața secretă a liderilor serviciilor secrete. Fenomentul J. Edgar Hoover

Memorialistica despre viața secretă a foștilor șefi de servicii secrete continuă să stârnească interesul cititorilor. Cum au fost ei aleși? Din ce mediu au...
Ultima oră
Pe aceeași temă