16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialSlujbă de pomenire la clubul Colectiv, la 40 de zile de la...

Slujbă de pomenire la clubul Colectiv, la 40 de zile de la tragedie

La 40 de zile de la tragedia din Clubul „Colectiv”, pe strada Tăbăcarilor nr. 7 va fi oficiată, miercuri, de la ora 12.00, slujba de pomenire a celor care şi-au pierdut viaţa, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4, remis redacţiei.

Slujba va fi oficiată de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, împreună cu un sobor de preoţi şi elevi ai Seminarului Teologic Ortodox Bucureşti.

În 30 octombrie a izbucnit un incendiu în clubul Colectiv din Capitală, după ce au fost aprinse artificii în timpul unui concert al formaţiei rock „Goodbye to Gravity”, care îşi lansa albumul „Mantras of War”. Un număr de 26 de persoane au murit la faţa locului, iar o altă victimă în drum spre spital. Dintre răniţii internaţi, au mai decedat 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60. 

Cele mai citite

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...
Ultima oră
Pe aceeași temă