10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialSnagov. Bărbat de 64 de ani anchetat după ce a sunat un...

Snagov. Bărbat de 64 de ani anchetat după ce a sunat un bătrân, s-a dat drept polițist și i-a cerut șpagă

Un bărbat de 64 de ani este anchetat de poliție după ce l-au prins în flagrant când lua bani de la un bătrân pe care-l păcălise că fiul său era implicat într-un accident de circulație. 

Potrivit anchetatorilor, ”în ziua de 23 octombrie, în jurul orelor 12.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Snagov au fost sesizaţi, prin apel 112, de R.D., de 73 de ani cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, a fost contactat de o persoană de sex masculin, care a pretins că este comisar de poliţie şi care i-a comunicat că fiul său a accidentat un copil pe trecerea de pietoni în municipiul Bucureşti, iar pentru a nu depune plângere i-a solicitat acestuia suma de 5000 euro”.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică din cadrul Poliţiei Staţiunii Snagov au realizat prinderea în flagrant a suspectului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, în incinta unei benzinării.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov pentru audieri, pe numele său fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

SUA sunt gata să ofere un pachet de ajutor militar de 1 miliard de dolari pentru Ucraina

Statele Unite(SUA) pregătesc un pachet de ajutor militar de 1 miliard de dolari pentru Ucraina, primul care va proveni din proiectul de lege Ucraina-Israel,...
Ultima oră
Pe aceeași temă