18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialSorin Cîmpeanu şi Eugen Teodorovici, la Palatul Victoria, pentru legea bugetului de...

Sorin Cîmpeanu şi Eugen Teodorovici, la Palatul Victoria, pentru legea bugetului de stat pe anul 2016

Primul-ministru interimar, Sorin Cîmpeanu, s-a întâlnit cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, vineri, la ora 10.00, la Palatul Victoria, pentru a discuta proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2016, scrie Mediafax. 

“Primul-ministru interimar Sorin Cîmpeanu se va întâlni, la Palatul Victoria, cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, pentru a discuta proiectul de buget pentru anul 2016”, anunţă Biroul de presă al Guvernului.

Joi, Sorin Cîmpeanu a condus prima reuniune a Cabinetului după desemnarea sa ca prim-ministru interimar al Guvernului.

“Întâlnirea a prilejuit trecerea în revistă a agendei guvernamentale din perioada următoare, cu accent pe nevoile legate de asigurarea îngrijirilor medicale de care trebuie să beneficieze răniții din tragedia de la clubul Colectiv, precum și finalizarea detaliilor tehnice ale legii bugetului pe anul 2016”, menţionează Guvernul.

Începând de săptămâna viitoare, Executivul va intra în regimul normal de activitate, prima ședință ordinară de Guvern urmând a se desfășura miercuri, la ora 12.00.

 

Cele mai citite

Guvernul acordă noi ajutoare umanitare pentru populația civilă din Fâșia Gaza

România continuă acordarea de asistență umanitară populației civile din Fâșia Gaza. În cursul dimineții a fost trimis un nou transport cu produse alimentare și...

Abordarea și Sprijinul pentru Tinerii Care Trăiesc cu Această Tulburare

Sindromul Tourette este o tulburare neurologică caracterizată prin prezența ticurilor motorii și vocale persistente. Acesta poate afecta semnificativ calitatea vieții copiilor care trăiesc...
Ultima oră
Pe aceeași temă