5.9 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialSorin Ovidiu Vîntu relatează primirea lui Dorin Cocoș de către deținuții de...

Sorin Ovidiu Vîntu relatează primirea lui Dorin Cocoș de către deținuții de la Rahova: “Bine ai venit în rândurile noastre!”

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, încarcerat la Penitenciarul Rahova după o sentință de şase ani şi două luni de închisoare în dosarul Petromservice, a relatat pe Facebook modul în care deținuții l-au întâmpinat pe noul condamnat Dorin Cocoș.

Textul lui Vîntu este intitulat "Jurnal de puşcărie – Ediţie mondenă" și are detalii atât despre Vîntu cât şi despre Dorin Cocoş. 

Postarea lui Vîntu este următoarea:

"Jurnal de puşcărie – Ediţie mondenă

1. Cocoş a fost primit cu urale: “Bine ai venit în rândurile noastre” – ţipau hoţii de la geamuri, înjurându-l amical de mamă.
2. Voiculescu şi-a lăsat barbă. Acum toţi şi-au dat seama că e martir, nu doar salariaţii lui, care ştiau mai demult.

3. În ceea ce mă priveşte, trecerea de la homar la fasole cu ciolan m-a marcat profund".

Mesajul a fost postat după condamnările din dosarul Microsoft. Ca efect al acestora, la Penitenciarul Rahova a fost încarcerat şi omul de afaceri Dorin Cocoş, condamnat la doi ani și patru luni de închisoare în dosarul 'Microsoft.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Florida: Ron de Santis a semnat un proiect de lege care va interzice minorilor sub 14 ani să aibă conturi de rețele sociale

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron de Santis, a semnat, luni, un proiect de lege care va interzice minorilor de sub 14 ani sa...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...
Ultima oră
Pe aceeași temă