20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSoția ambasadorului Olandei a suferit o intervenție asemănătoare cu cea a premierului...

Soția ambasadorului Olandei a suferit o intervenție asemănătoare cu cea a premierului Ponta, în România

Soția ambasadorului Olandei Matthijs van Bonzel a fost operată la picioare la Spitalul Universitar de Urgență București de medicul chirurg Prof Dr. Cătălin Cirstoiu.

Matthijs van Bonzel a postat două fotografii pe pagina lui de Facebook cu soția lui, Cristina, și cu medicul care a operat-o cu mențiunea că soția lui a suferit o operație ortopedică. De asemenea, ambasadorul i-a mulțumit medicului român și asistentelor din spital. 

Citește și: Surse: Premierul Ponta s-a internat la o clinică a familiei Erdogan

”Cristina went today through an orthopedic operation. Multumim frumos Prof Dr Cirstoiu and all dedicated nurses! — simţindu-se plin de recunoştinţă împreună cu Cristina Van Bonzel Gomez la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti”, a scris ambsadorul pe Facebook. 

Citește și: Prima reacție a lui Ponta, după operație. Premierul confirmă că nu este în țară

Trebuie amintit faptul că premierul Victor Ponta a decis să efectueze tot o operație ortopedică, dar în Turcia, Primul ministru a declarat că are încredere ”totală” în sistemul medical românesc, dar că în străinătate are parte de liniște și odihnă, ceea ce ar fi fost ”imposibil” în România. 

Citește și: EXCLUSIV. GALERIE FOTO+VIDEO. Dragnea l-a vizitat pe Ponta la spitalul Medipol

Înaintea primului ministru, mulți alți oficiali au preferat serviciile medicale străine, printre care și Traian Băsescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Ion Iliescu.

 

Cele mai citite

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă