15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSoţia sirianului ucis lucrează la Inspecţia Muncii

Soţia sirianului ucis lucrează la Inspecţia Muncii

Soţia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini, Andreea Maria Pătrașcu, este consilier la Inspecţia Muncii, informează Mediafax.

Inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu, a declarat, pentru Mediafax, că Andreea Maria Pătraşcu lucrează la Departamentul Relaţii Internaţionale, iar ca angajat nu au fost niciodată probleme în legătură cu ea.

Bratu a mai spus că nu avea cunoştinţă despre problemele personale ale soţiei sirianului Haj Saleh Moustafa.

Soția sirianului găsit mort, pe 8 aprilie, în portbagajul unei mașini în Capitală, a fost reținută de procurorii Parchetului Tribunalului București, împreună cu amantul ei, cei doi fiind suspectați că l-au omorât pe Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, potrivit unor surse din Poliție.

Citește și: Două persoane, REȚINUTE în cazul sirianului găsit mort în portbagaj. Cine sunt SUSPECȚII

Cadavrul cetățeanului sirian, soțul lui Pătrașcu, a fost găsit în 8 aprilie, într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secţia 9 de Poliţie.

Bărbatul fusese dat dispărut, de amanta lui, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, el deţinând două societăţi comerciale.

Potrivit reprezentanţilor societăţii Perla Majestic, Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului. Haj Saleh, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit şi avea un copil de nouă ani.

Poliţiştii au deschis portbagajul în care a fost găsit cadavrul său după ce au fost anunţaţi de nişte muncitori care lucrau în zonă şi care trebuiau să mute maşina că au simţit un miros puternic. Trupul sirianului era într-o stare avansată de putrefacţie, dar nu fusese tranşat, ci aşezat în aşa fel încât să încapă în geantă, acesta fiind îmbrăcat cu costum, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Autopsia nu a relevat cauza morţii, medicii legişti găsind pe trupul sirianului doar răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea.

Ancheta este desfăşurată de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cele mai citite

Atacurile asupra libertății presei, la nivel mondial, s-au intensificat. Siguranța jurnaliștilor în România, motiv de îngrijorare

Atacurile politice asupra libertăţii presei, inclusiv detenţia jurnaliştilor, suprimarea instituţiilor media independente şi difuzarea pe scară largă a dezinformării s-au intensificat în mod semnificativ...

VIDEO. Ana Porgras, OUT de la Survivor. Vedeta a primit mii de euro de la PRO TV

Ana Porgras a fost nevoită să părăsească competiția „Survivor All Stars” în ediția difuzată pe 2 mai la PRO TV, după ce a suferit...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...
Ultima oră
Pe aceeași temă