5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO UPDATE Spania: 8 români au murit într-un accident rutier. Una dintre...

VIDEO UPDATE Spania: 8 români au murit într-un accident rutier. Una dintre victime, cumnata fostului ministru Valeriu Tabără

UPDATE 17.59 Mătușa Simonei Amânar a murit în accidentul din Spania

UPDATE 15.36: Una din victimele accidentului din Spania este cumnata fostului ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, relatează Mediafax.

Adriana Damian, de 51 de ani, fusese în Spania, în vizită la fiica ei, care lucrează în Spania.

"Adriana Damian este sora soţiei mele. Plecase în vizită la fiica ei, care lucrează de vreo şapte ani în Spania. Ca în fiecare vară, ea se duce în Spania două-trei săptămâni. Aşa s-a întâmplat şi acum, iar ieri (marţi- n.r.) trebuia să se întoarcă acasă", a declarat Valeriu Tabără.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, declara că două persoane care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Spania sunt din judeţul Timiş, una dintre acestea fiind femeia de 51 de ani, iar cealaltă, un bărbat de 27 de ani, din Jimbolia, care se numeşte Ovidiu Smercinschi.

UPDATE 09:42 Ministerul Afacerilor Externe a precizat, miercuri dimineaţă că s-a finalizat procedura de identificare a 8 cetăţeni români decedaţi în accidentul care a avut loc pe autostrada AP-7m în apropiere de localitatea Granja de Romamora, provincia Alicante din Spania. Identificarea s-a realizat pe baza informaţiilor oferite de rude şi în urma verificărilor făcute la Aeroportul din Valencia, de unde cetăţenii români urmau să ia zborul Wizzair din data de 22 iulie 2014, de la ora 21.40, cu destinaţia România, informează Mediafax.

Opt cetățeni români și-au pierdut viața într-un accident rutier care a avut loc în Spania, Printre aceștia se numărăr trei femei și doi copii, potrivit publicației spaniole ABC, citată de Mediafax.

Microbuzul în care se aflau cetăţenii români a intrat în coliziune frontală cu un tir, care a intrat pe contrasens. Accidentul a avut loc la kilometrul 543 al autostrăzii A-7, în apropiere de Alicante, la ora locală 16.40 (17.40, ora României). Microbuzul a luat foc şi a ars complet. Şoferul tirului a fost transportat la Spitalul General din Orihuela. El a fost testat pentru consumul de alcool şi droguri, dar rezultatul este negativ, potrivit publicaţiei spaniole.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă